MAGYARREGATTA
STRATÉGIAI VITORLÁS TÁRSASJÁTÉK
A vitorlázók játéka
2-8 játékos részére 10 éves kortól

A játék stratégiai érzéket, tudást és kreativitást kíván. Ajánlom jó szívvel minden vitorlázónak”
Litkey Farkas

A játék leírása:


A játék kezdetekor szétosztásra kerülnek a pálya fedőkártyái. A szélfordulók, széllökések és szélcsendek elhelyezése alapján felállíthatod a stratégiádat. Míg a zátonykártyával ellenfeleidet csalhatod csapdába.

Rajtolj a legjobb pozícióból, használd ki a tiszta szelet, és növeld az előnyöd, ahogy valóságban tennéd!

Ha nem te vagy az élen, akkor se aggódj, mert a játék folyamán a bevitorlázott pálya felfedi a mások által titkolt összes szélfordulót és pöfföt.

Reagálj és alkalmazkodj te a leggyorsabban a pályához! Használd ki az ellenfelek hibáit és ha tisztában vagy a vitorlázás versenyszabályaival, egy kis szerencsével hamar az élre állhatsz.Az ellenfelet azonban nem szabad lebecsülni!Egy jó vitorlázónak számolnia kell azzal is, hogy a vártnál erősebb ellenféllel találkozik. Senki sem ismeri játékostársai terveit, és abban sem lehet biztos, hogy az utolsó pillanatban nem fog felborulni.Az a játékos, aki helyesen méri fel a lehetőségeit, az közelebb kerül a győzelemhez.

A cél tehát a győzelem, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy rossz futam mindig belefér, illetve futam győzelem nélkül is lehet versenyt nyerni!